Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Vă mulțumim pentru vizitarea acestui website. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesită acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor și Condițiilor prezentați aici.

Toate informațiile prezentate pe această pagină precum și pe pagina „Politica de confidențialitate” se aplică tuturor domeniilor aparținând Liberty Technology Park Cluj: www.libertycentertechnologypark.com, www.libertycentertechnologypark.ro, www.libertytechpark.com, www.libertytechpark.eu, www.libertytechpark.org, www.libertytechpark.ro, www. technologyparkcluj.com, www.technologyparkcluj.ro.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A WEBSITE-ULUI

Orice informație cu caracter personal sau materiale transmise către website-urile Liberty Technology Park Cluj se supun politicii de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal a Liberty Technology Park Cluj, politică ce se regăsește în Avizul de Confidențialitate de pe acest website.

TRANSMITEREA

Orice comunicare sau material fără caracter personal transmise acestui website prin poștă electronică sau în alt mod, incluzând aici orice informații, întrebări, comentarii, sugestii sau alte informații similare vor fi tratate ca informații neconfidentiale și nebrevetate. Tot ceea ce transmiteți sau expediați devine proprietate a Liberty Technology Park Cluj și poate fi folosit în orice scop, incluzând dar fără a se limita la reproducerea, difuzarea, transmiterea, publicarea, difuzarea radio, televizată sau expedierea prin poștă. În plus, Liberty Technology Park Cluj este liber să utilizeze în orice scop (incluzând dar fără a se limita la dezvoltarea, fabricarea, publicitatea și marketingul produselor) orice idee, lucrare de artă, invenție, proiect de dezvoltare, sugestie sau concept conținute în orice comunicare transmisă prin intermediul acestui website. Nici o astfel de utilizare nu implică vreo compensație pentru terții care au transmis informația. Prin transmiterea acestor informații, garantați totodată că sunteți proprietarul materialului/conținutului transmis, că acest material/conținut nu este calomnios și că folosirea sa de către Liberty Technology Park Cluj nu încalcă drepturile nici unei terțe părți și nici o altă lege în vigoare. Liberty Technology Park Cluj nu are nici o obligație de a folosi informația primită.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

® Marcă înregistrată a Liberty Technology Park Cluj. Toate drepturile rezervate.
Toate drepturile de autor și orice alte drepturi de proprietate intelectuală din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea Liberty Technology Park Cluj sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Aveți dreptul să parcurgeți acest website, să reproduceți porțiuni prin imprimare și să descărcați materialele destinate pe un hard disk și să le distribuiți altor indivizi. Acestea se pot face doar cu condiția să păstrați intacte toate drepturile de autor sau alte avize de proprietate și cu condiția ca pe aceste reproduceri să apară toate avizele de mărci înregistrate menționate mai sus. Nu este permisă reproducerea niciunei părți a acestui website pentru a fi vândută sau distribuită în schimbul unui câștig comercial și nici nu se permite modificarea sau încorporarea sa în orice alte lucrări, publicații sau website-uri.

Mărcile, logo-urile și alte mărci (denumite în mod colectiv „Marci”) ce apar pe acest website aparțin Liberty Technology Park Cluj. Nimic din ceea ce conține acest website nu va fi considerat ca oferind vreo licență sau drept de folosire a vreunei Marci ce apare pe acest website. Este strict interzisă folosirea/folosirea defectuoasă a Mărcilor ce apar pe acest website, sau în orice alt context pe acest website, cu excepția celor prevăzute în acest document. De asemenea, vă aducem la cunoștință că Liberty Technology Park Cluj va aplica în mod activ drepturile de proprietate intelectuală în toate aspectele protejate de lege.

LINK-URI CĂTRE ALTE WEBSITE-URI

Link-urile de pe website-ul vă pot trimite în afara rețelei și sistemelor Liberty Technology Park Cluj, iar Liberty Technology Park Cluj nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul, acuratețea sau funcționarea acestor terțe website-uri. Link-urile sunt oferite cu bună credință și Liberty Technology Park Cluj nu poate fi considerat responsabil pentru nici o schimbare ulterioară în alte website-uri ale căror link-uri sunt oferite de noi. Includerea oricărui link cu trimitere către alte website-uri nu implică susținerea acestora de către Liberty Technology Park Cluj. Vă recomandăm să citiți cu atenție notele legale și de confidențialitate ale tuturor celorlalte website-uri pe care le vizitați.

GARANȚII ȘI RENUNȚĂRI

Folosirea siteului www.libertytechpark.com se va face pe riscul dumneavoastră personal și exclusiv.

GARANȚII

Acest website vă este oferit „așa cum este” și „așa cum este pus la dispoziție” și, ca urmare, Liberty Technology Park Cluj nu oferă nici un fel de garanție, nici explicită, nici implicită, statutorie sau de alt fel (inclusiv garanții implicite de mercantibilitate sau calitate satisfăcătoare și potrivire pentru un anumit scop) inclusiv garanții sau orice afirmații care pot determina terțe părți de a intra în contact cu Liberty Technology Park Cluj, cu privire la faptul ca materialele prezentate pe acest website vor fi complete, corecte, de încredere, actuale, fără a afecta terțe părți, precum și că accesul la acest website va fi neîntrerupt sau fără erori sau fără viruși, nici cu privire la faptul că accesul la acest website va fi securizat, și că orice sfat sau opinie obținută de la Liberty Technology Park Cluj prin intermediul acestui website vor fi corecte, de încredere. În consecință, Liberty Technology Park Cluj, își declină în mod explicit responsabilitatea cu privire la orice fel de afirmații care pot determina terțe părți de a intra în contact cu Liberty Technology Park Cluj sau la orice alte garanții.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că unele jurisdicții nu permit excluderea garanțiilor implicate, astfel încât unele din aceste excluderi nu sunt aplicabile pentru dumneavoastră. Vă rugăm să verificați legislația din țara dumneavoastră.

Ne rezervăm dreptul de a restricționa, suspenda sau termina, fără aviz în prealabil, în orice moment, accesul dumneavoastră la acest website sau la orice secțiune sau parte a acestuia.

RESPONSABILITATE LEGALĂ

Liberty Technology Park Cluj și /sau orice alte părți implicate în crearea, execuția sau prezentarea acestui website în numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legală sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilități directe, incidentale, din consecință, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta că urmare a accesării, utilizării, incapacității de utilizare, a schimbării conținutului acestui website de către dumneavoastră, sau ca urmare a accesării de către dumneavoastră a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, conform legilor în vigoare, ca urmare a acțiunilor pe care le întreprindem sau nu ca rezultat al oricărui mesaj de poștă electronică trimis de dumneavoastră.

Liberty Technology Park Cluj și/sau orice alte părți implicate în crearea, execuția sau prezentarea acestui website nu vor avea nici o responsabilitate de menținere a materialelor și serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmiterea unor modificări, actualizări sau alte comunicate în legătură cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificărilor, fără aviz prealabil.

Mai mult, Liberty Technology Park Cluj nu va avea nici o responsabilitate legală sau de altă natură pentru nici o pierdere suferită din cauza virușilor ce vă pot afecta computerul sau orice altă proprietate pentru că ați folosit, accesat sau descărcat vreun material de pe acest website. Dacă decideți să descărcați vreun material de pe acest website, o faceți pe propriul dumneavoastră risc.

În condițiile prevăzute de legile în vigoare, renunțați în mod expres la orice pretenție față de Liberty Technology Park Cluj sau față de reprezentanții săi, directorii, angajații, furnizorii sau programatorii săi, pretenții ce ar putea rezulta în urma folosirii sau accesării de către dumneavoastră a acestui website.

ACTIVITĂȚI INTERZISE

Este interzisă realizarea oricărui act pe care Liberty Technology Park Cluj, în libertatea sa de acțiune, îl poate considera ca inadecvat și/sau ar putea fi considerat ca un act ilicit sau este interzis de către orice lege în vigoare aplicabilă pentru acest website, incluzând dar fără a se limita la:

Orice act ce ar constitui o încălcare atât a confidențialității (incluzând încărcarea de informații private fără a avea acordul persoanei în cauză) cât și a oricărui alt drept legal al individului;

Folosirea acestui website pentru a defăima sau calomnia Liberty Technology Park Cluj, angajații săi sau alți indivizi, sau comportarea într-un fel care ar putea afecta bună reputație a Liberty Technology Park Cluj;

Încărcarea de fișiere ce conțin virusuri care ar putea crea daune proprietăților Liberty Technology Park Cluj sau proprietăților altor indivizi

Expedierea sau transmiterea către acest website a oricărui material neautorizat incluzând, dar fără a se limita la, materiale care în opinia dumneavoastră, ar putea cauza neplăceri sau ar putea fi defăimătoare, rasiste, obscene, amenințătoare, pornografice sau ilicite în detrimentul Liberty Technology Park Cluj sau ar viola sistemele sau rețelele de securitate ale Liberty Technology Park Cluj sau ale terților.

COOKIES

Liberty Technology Park Cluj folosește tehnologii de monitorizare („cookies”). Politica Liberty Technology Park Cluj referitoare la folosirea tehnologiilor de monitorizare este stabilită prin politica de confidențialitate și protecție a datelor personale a Liberty Technology Park Cluj care se afla pe această pagină web.

ACTUALIZAREA AVIZULUI LEGAL

Ne rezervăm dreptul de a face orice completări sau modificări la această notificare legală. Vă rugăm să vizitați această pagină din când în când pentru a vă informa asupra acestora și a noilor informații.

Contacteaza-ne cu încredere

Echipa Liberty Technology Park Cluj vă stă la dispoziție și vă ajută să găsiți soluții optime în timp util.

logo-footer.png
white-star-liberty.png

Mai mult decât un ecosistem pentru companii din IT&C și R&D, Liberty Technology Park Cluj conține și gama completă de servicii și facilități premium. Cluj-Napoca 400267, Strada Gării nr. 21, Romania.

>Pagina Principala   >Concept   >Servicii   >Liberty Venue Events   >Contact   >Termeni și Condiții   >Politica de confidențialitate

Image
Image
2024 © Liberty Technology Park Cluj. Toate drepturile rezervate.
Website-ul libertytechpark.ro foloseste cookies. Aceste fisiere asigura functionarea corecta a website-ului. Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.