Liberty Event Venue

Liberty Technology Park Cluj este habitatul tech ideal.

Image

Liberty Technology Park Cluj este un habitat complex în cadrul căruia am integrat toate elementele esențiale unui mediu business efervescent.

De la spații de birouri de ultimă generație, la gama completă de facilități, alături de un spațiu dedicat organizării de evenimente și un teren de sport multifuncțional, Liberty Technology Park Cluj oferă toate componentele esențiale pentru ca atât rezidenții cât și oaspeții ocazionali să beneficieze de cea mai plăcută experiență în incinta parcului.

Image

Acesta este și motivul pentru care, indiferent de evenimentul pe care vreți să îl organizați, conferință, prezentare, seminar sau o întâlnire într-un cadru restrâns, vă invităm să luați în considerare zona noastră dedicată organizării de evenimente. Liberty Event Venue are scopul de a încuraja, de a susține și de a iniția un dialog constructiv între profesioniști pasionați de tehnologie. Liberty Event Venue se adresează publicului larg oferind toate facilitățile necesare pentru găzduirea de evenimente tematice.

Oferim spre închiriere Liberty Event Venue ce constă în Liberty Conference Room și Liberty Meeting Room. Ambele săli se află în clădirea A și sunt disponibile spre închiriere de luni până sâmbătă în intervalul orar 08:00 – 20:00.

Image

Liberty Conference Room

Cu o capacitate de 150 de locuri, aranjare de tip teatru și o suprafață totală de 170 mp Liberty Conference Room este prevăzută cu toate facilitățile necesare pentru a putea susține conferințe, prezentări sau orice altfel de evenimente: video-proiector, sistem de sonorizare, microfoane, acces Internet wireless, măsuțe de scris atașate scaunelor, pupitru vorbitor, zonă de networking și coffee break.

Image

Liberty Meeting Room

Pentru întruniri restrânse, întâlniri, ședințe sau interviuri oferim spre închiriere Liberty Meeting Room. Sala a fost gândită cu o capacitate de 16 locuri și oferă acces la Internet Wireless, vide-proiector și o zonă de protocol într-un spațiu total 34 mp.

Contacteaza-ne cu încredere

Echipa Liberty Technology Park Cluj vă stă la dispoziție și vă ajută să găsiți soluții optime în timp util.

logo-footer.png
white-star-liberty.png

Mai mult decât un ecosistem pentru companii din IT&C și R&D, Liberty Technology Park Cluj conține și gama completă de servicii și facilități premium. Cluj-Napoca 400267, Strada Gării nr. 21, Romania.

>Pagina Principala   >Concept   >Servicii   >Liberty Venue Events   >Contact   >Termeni și Condiții   >Politica de confidențialitate

Image
Image
2024 © Liberty Technology Park Cluj. Toate drepturile rezervate.
Website-ul libertytechpark.ro foloseste cookies. Aceste fisiere asigura functionarea corecta a website-ului. Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.