Concept

Liberty Technology Park Cluj este habitatul tech ideal.

Image

Reimaginând libertatea

Gândește-te la un loc în care mai multe companii din domeniile IT&C și R&D dezvoltă, conectează, angrenează și încurajează oameni motivați și idei creative într-un flux perpetuu de dezvoltări inovatoare.

Acest loc este Liberty Technology Park Cluj, primul parc tehnologic din România, un parc de idei plasat într-un spațiu revoluționar, creat pentru a oferi condiții excepționale de creștere și dezvoltare companiilor din domeniile IT&C și R&D într-un areal inedit din punct de vedere conceptual și arhitectural. 

Suntem un ecosistem dinamic pentru companii locale și internaționale alimentat de acea viziune aparte care face ca ideile să prindă viață și afacerile să prospere.

Image

SERVICII ȘI FACILITĂȚI

Mai mult decât un ecosistem pentru companii din IT&C și R&D, Liberty Technology Park Cluj conține și gama completă de servicii și facilități premium.

ARHITECTURĂ

„Principiul nostru central a fost de a crea un parc de idei pentru pavilioane de birouri atrăgătoare și eficiente.”

Rezidenții noștri

Situat în Cluj-Napoca, cel mai important oraș al Transilvaniei, Liberty Technology Park Cluj va beneficia în totalitate de așezarea sa strategică.

Cluj-Napoca oferă un mediu prosper, în continuă dezvoltare și o piață deschisă multor tipuri de afaceri.

Contacteaza-ne cu încredere

Echipa Liberty Technology Park Cluj vă stă la dispoziție și vă ajută să găsiți soluții optime în timp util.

logo-footer.png
white-star-liberty.png

Mai mult decât un ecosistem pentru companii din IT&C și R&D, Liberty Technology Park Cluj conține și gama completă de servicii și facilități premium. Cluj-Napoca 400267, Strada Gării nr. 21, Romania.

>Pagina Principala   >Concept   >Servicii   >Liberty Venue Events   >Contact   >Termeni și Condiții   >Politica de confidențialitate

Image
Image
2024 © Liberty Technology Park Cluj. Toate drepturile rezervate.
Website-ul libertytechpark.ro foloseste cookies. Aceste fisiere asigura functionarea corecta a website-ului. Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.