Servicii și facilități

Un mediu eficient, definit de contrastul dintre nou și vechi.

Image

Mai mult decât un ecosistem pentru companii din IT&C și R&D, Liberty Technology Park Cluj conține și gama completă de servicii și facilități premium.

Parcul va integra 7 clădiri de birouri eco oferind spații office alături de zone destinate organizării de evenimente, săli de conferințe, o zonă de leisure ce include un restaurant cu terasă, o cafenea, sală de fitness, spații verzi amenajate, grădini interioare, o zonă de retail și îngrijire medicală, toate concepute pentru a crea parcul tech ideal.

Alături de spațiile de birouri clasa A, Liberty Technology Park Cluj vă oferă și gama completă de servicii și facilități premium printre care și:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Rezidenții noștri

Situat în Cluj-Napoca, cel mai important oraș al Transilvaniei, Liberty Technology Park Cluj va beneficia în totalitate de așezarea sa strategică.

Cluj-Napoca oferă un mediu prosper, în continuă dezvoltare și o piață deschisă multor tipuri de afaceri.

Contacteaza-ne cu încredere

Echipa Liberty Technology Park Cluj vă stă la dispoziție și vă ajută să găsiți soluții optime în timp util.

logo-footer.png
white-star-liberty.png

Mai mult decât un ecosistem pentru companii din IT&C și R&D, Liberty Technology Park Cluj conține și gama completă de servicii și facilități premium. Cluj-Napoca 400267, Strada Gării nr. 21, Romania.

>Pagina Principala   >Concept   >Servicii   >Liberty Venue Events   >Contact   >Termeni și Condiții   >Politica de confidențialitate

Image
Image
2024 © Liberty Technology Park Cluj. Toate drepturile rezervate.
Website-ul libertytechpark.ro foloseste cookies. Aceste fisiere asigura functionarea corecta a website-ului. Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.