Image

Majorel este unul dintre principalii furnizori de BPO din întreaga lume. Compania are peste 82.000 de angajați, în 45 de țări din întreaga lume, fiind lider de piață în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, având în același timp o prezență puternică în Asia și America.

Majorel proiectează și produce soluții personalizate pentru diferite tipuri de business-uri, acoperind o gamă largă de procese comerciale prin oferirea de servicii integrate. Acestea includ toate serviciile legate de crearea și distribuirea produselor tipărite și a suporturilor de stocare digitală, precum și gestionarea datelor, asistență pentru clienți, servicii CRM, gestionarea lanțului de aprovizionare, distribuție digitală și servicii financiare, precum și servicii IT personalizate și calificate. 

Image

Una dintre misiunile companiei este să fie parte activă în comunitate, astfel aceasta și-a dezvoltat un program de responsabilitate socială, bazat pe 3 piloni: educație, cazuri sociale și mediu. Majorel Romania are sedii in Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca și București și în momentul de față are peste 2000 de angajați.

Contacteaza-ne cu încredere

Echipa Liberty Technology Park Cluj vă stă la dispoziție și vă ajută să găsiți soluții optime în timp util.

logo-footer.png
white-star-liberty.png

Mai mult decât un ecosistem pentru companii din IT&C și R&D, Liberty Technology Park Cluj conține și gama completă de servicii și facilități premium. Cluj-Napoca 400267, Strada Gării nr. 21, Romania.

>Pagina Principala   >Concept   >Servicii   >Liberty Venue Events   >Contact   >Termeni și Condiții   >Politica de confidențialitate

Image
Image
2024 © Liberty Technology Park Cluj. Toate drepturile rezervate.
Website-ul libertytechpark.ro foloseste cookies. Aceste fisiere asigura functionarea corecta a website-ului. Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.